Netügyvéd standardok

1. Szakmailag kifogástalanul dolgozunk.

Minden csapattag sokéves tapasztalattal rendelkezik a specializált jogterületen amin dolgozik. Nem kerülhet be akárki, komoly elvárásokat támasztunk az új csapattagokkal szemben a kiválasztás során és utóbb a közös munka során is. Ez lassítja a bővülésünket, de nem vagyunk hajlandóak engedni a szakmai minőségünkből.

2. Üzletileg integrált jogi szolgáltatásokat nyújtunk.

Azaz a jogi megoldások kialakítása során mindvégig figyelembe vesszük az ügyfél üzleti igényeit és az adott iparág sajátosságait (FÜJÜK elemzés és iparági tapasztalat alapján). Üzletileg is megfelelő megoldásokat szállítunk ügyfeleinknek.

3. Profi benyomást teszünk az ügyfeleink és mindenki felé.

Saját dresscode-ot alakítottunk ki az ügyfél meetingekre és az irodán kívüli megjelenésekre. Nálunk alapvető az illedelmes és kedves hozzáállás. Munkatársaink szakmailag precízen kommunikálnak. Belső minőségbiztosítási rendszert alakítottunk ki.

4. Proaktívan végezzük a munkánkat és mindig igyekszünk többet adni.

Tesszük ezt annak érdekében, hogy az ügyfél bőséges cserét kössön mikor velünk szerződik. Azaz többet adjunk, mint amennyit az ügyfél elvár tőlünk.

5. Precízen és profin szolgáljuk az ügyfeleinket.

Előre rögzítjük a határidőket és azokat be is tartjuk, a megfelelő csatornán tartjuk a kapcsolatot az ügyfél megfelelő munkatársával, mi keressük rendszeresen az ügyfeleinket a kapcsolattartás során.

6. Az ügyfél elégedettség meghatározó fontosságú számunkra.

Gyűjtjük az ügyfél visszajelzéseket és azok tanulságait beépítjük a működésünkbe. Már eddig is sokat tanultunk ügyfeleink visszajelzéseiből és így teszünk a jövőben is.

A Netügyvéd standardok kialakításáért felelős személy:

Gyulai-Nagy Zoltán

Alapító

gyulainagyzoltan@netugyved.com

+36204291194

https://netugyved.com/